Saara ja Minna (MM-mitalistit koiravaljakkohiihdossa) pitivät 27.8.2010 pikkuporukalle vetotreenit. Tehtiin vuoronperään vetoja, oli ohitustreenit, kuunneltiin teoriaa (saatiin hienot tulostetut treeniohjeet) ja puheltiin ja kyseltiin niitä näitä.

Minä menin pyörällä, vaikka tavoitteet on nyt ollut koirajuoksun puolella. Ohitustreenit menin juosten, mutta unohdin pyöräilykypärän päähän. Aika huvittavaa oli katella kuvia, kun näytti siltä niinku olisin pelännyt kaatuvani juostessa :D

    

Tästä alkoi sitten syksyn vetotreenikausi... Treenitavoitteeksi 1.10.2011 Rovaniemen Roicross 3km harrasteluokka. Itsekseen treenausta oli siis luvassa. Paljon irtolenkkejä ja 2 kertaa viikkoon vetotreenit (aina pikkuhiljaa matkaa pidentäen), sekä ohitusharjoituksia ystävien ja tuttavien koirien kanssa.

Kunto oli minulla toukokuussa aivan pohjissa juoksun osalta, mutta kyljenrevähdyksen parannuttua juoksin ainakin 3 kertaa viikkoon, sen ajan kun Rambolla oli kesäloma. Toukokuun juoksuvedot olivatkin tuskaa... Tuntui että 400 metriäkin on aivan liian pitkä matka juosta täysiä. Päätin siis, etten tee pyörävetoja laisinkaan syksyllä (paria tapausta mukaanlukematta). Oma kuntoni nousi siis samaa vauhtia kun vedot pitenivät kerta kerran jälkeen. Ja ilokseni huomasin, että Rambokin alkoi vetämään vielä paremmin kuin ennen.

Lähestyttiin syyskuun loppua ja viimeisten pitkien vetojen aikana tajusin, että olen alkanut nauttia koirajuoksusta. HUOM! EN JUOKSUSTA, vaan koirajuoksusta :)