Yöllä käytiin taas ulkona, no eipä tule ainakaan sisälle. Minulle olisi siunaantunut aamuvapaa ruokinnasta, vaan arvaahan sen, että kuka oli ihan virkku ja pötkötteli sitten silmät auki sängyssä, kuunnellen mitä ne miehet siellä ulkona tekee... Liekö tietynnäköistä pilkunviilausta minun puoleltani... Rambo on oppinut hienosti rauhoittumaan aamuisin. Tietää, ettei silloin höslätä niinpaljon vaan nukutaan, toisesta ruoasta sitten alkaa kunnon äksöni. Ekaa kertaa nukuttiin 9-12 asti. Kyllä teki gutaa meitsillekin.

Olen alusta asti antanut Rambolle ruoan vasta, kun se on istunut rauhassa. Laskenut sitten kuppia sen tasolle ja odottanut, että taas istuu rauhassa ja möllöttää silmiin ja sitten antanut ruoan. Mielestäni tämä on ollut ihan toimiva ratkaisu meillä. Rambo on muuten selvästikin oppinut istu -sanan. :) Ollaan harjoiteltu sitä aina silloin tällöin ja nyt tuntuu iskostuneen. Seuraava onkin sitten maahan. Sitä jo pari kertaa kokeiltiin, mutta harjoitellaan vielä... Imurille haukahteli tänään vaan taas samalla kielto, kiitos menetelmällä hiljeni jonkun ajan kuluttua.

Käytiin taas tekemässä puistotreenit. Käveltiin nätisti, istuttiin käskystä ja käytiin tutustumassa ekaa kertaa jänskään vänskään alikulkutunneliin. Ihan hyvin meni, vaikka sehän on aika pelottava paikka, kun kaikuu ja kaikki äänet kuuluvat isompina. Sit nappasin Rambon syliin ja käytiin juuri tämän tunnelin toisellapuolella sijaitsevassa puistossa. Kontaktia hakee kivasti, kun tutustutaan uusiin asioihin.

                                                                    

Iltaulkoilun jälkeen sattui surkea sattumus... En tiedä varmaksi mistä johtui, mutta minusta tuntui, että jotakin oli tehtävä. Hätä oli minun osaltani suuri. Rambo nimittäin söi iltaulkoilun aikana jotain sieniä. Kun tulimme kotiin se puuskutti aivan mielettömän isoonääneen. Mietin etteikait sillä nyt jotain myrkytystä ole. No minä tein sitten nopean päätöksen ja kävin pikaisesti keittiössä. Laitoin kämmenelle hiukan vettä ja siihen suolaa, niin että siitä tuli sellainen möntti, sitten tungin sen Rambon nieluun.... Ruoat ja kaikki tuli piakoin ulos. En tiedä ylireagoinko, mutta minun täytyi tehdä jonkunlainen päätös siinä tilanteessa....