Mukavasti meni tämäkin päivä. Rambo on van ruvennut känkkäränkkäilemään aina silloin, kun minulla on kauhea väsy. Sitten iltaisin se on kuin herran enkeli, kun itse keksin sille kivaa puhaa yms. Illalla leikattiin etukynnet ennen nukkumaanmenoa.

Tänään tavattiin naapurissa (isovanhemmillaan) vieraileva pikkupoika ja Rambo oli tosi nätisti. Tajusi varmastikin, että oli pieni ihmisenalku kyseessä. Istui silitettävänä ja katsoi niin ihanuusilmeellä poikaa silmiin. Kuin olisi ollut rakastunut.... Käytiin myös taas alkikulkutunnelissa kahdesti (mennessä ja tullessa). Vierellä tulla tillotti ja kontaktia haki :) Nähtiin sitten siellä tunnelin "takana" olevassa puistossa läski labbiskin. Katseli ohikulkiessaan (hetkeksi istahtikin) ja Rambo käyttääntyi fiksusti ja istui katsoen. Illalla leikattiin puolellemme tulevia naapuripuiden oksia ja sehän oli ehkä parasta ikinä. Varsinkin kun niitä roudattiin pois, niin Rambo oli ihan messissä... Ei nyt ihan kuitenkaan viemässä niitä, mutta roikku niissä kivasti kiinni :D

Rambo oppi tänään uuden käskysanan: maahan. Osaa istua, josta maahan. Osaa mennä seisaltaan maahan. Osaa nousta istumaan maa -asennosta. :) Keleppaa minulle hyvin. Jeps :) Hianosti mennee oppiminen!