Heräsin taas vaimeaan touhuamisen ääneen 3.00 ja ulos mars. Muuten kiva, mutta meinasi olla väsy... Yöunet olivat parina yönä jo olleet lyhyet ja pennun tarkkailu ja koulutus veivät edeltävänä päivänä paljon voimia. Aivotyöskentely varsinkin on hyvin energiaa kuluttavaa, kun joutuu miettimään, että mitä sanon ja teen nyt, kun pentu teki niin ja näin. Ja kaiken tulee tapahtua salamannopeasti, mutta kuitenkin täytyy ajatella kauaskantoisesti ja mahdollisimman "koirakielellä". Kakat ja pissat tuli jo 90% ulos :)

Uutena tuttavuutenamme vieraili laite nimeltänsä moppi. Nopsaa Rambo tajusi, ettei sen kimpussa saanut olla. Ajoitus oli kaiken a ja o. Kielto kun roikkui kiinni, ja heti kun oli hetkenkään hyvin niin iiisot kehut. Kolinaa ja räimettä on kuulunut taas lähes koko päivän, kaukolämpöön liittymisen johdosta, vaan ei se meitä haitannut olleskaan :) Koko kesä tulee muutenkin menemään kattoremontin merkeissä, niin tulee Rambolle melu tutuksi.

Puistotyöskentelymme jatkui taas ja tulee jatkumaan vastaisuudessakin. Olemme tosiaan kulkeneet niin tienviertä, asfalttia, kivikkoa ja nurmea pitkin. Aivan mahtavasti ottaa itse kontaktia (kuin iso koira olisi) ja minä kehun ihan hönttinä siitä hyvästä. Narussa kulkee todella hyvin.

Käytiin reissu läheisen myymälän parkkipaikalla. Sattuivat myyjät olemaan kaupan sulkemishommissa ja tulivat Ramboa moikkaan. Rambo ei purrut ollenkaan, vaan istui jalkojen juuressa, häntä vispaten ja käsiä nuollen. Olin kyllä ylpeä :)

Loppuilta meni kauheassa iltavillissä. Rauhoittuu kyllä, kun tietää keinot....... Silittelyä ja luuta, no iliman muuta. :D

Kauhea väsy, niin Rambolla kuin Piipi-kissallakin :)