Kiva päivä ollut tänään , yöherätyksestä huolimatta! :) Maha on ollut pikkuisella kunnossa. Yksi ainoa kakka ja pissa tullut sisälle ja sekin oman huonon ajoituksen syynä.

Ekaa kertaa tehtiin myös puistoon kakat ja vieläpä todella lähelle isompaa tietä, missä kulki paljon autoja ja rekka. Yhtään ei pelkää :) Puistossa tuli myös kaksi koiraa, melkein peräjälkeen. Paaaaaljon kehuja ja herkku, niin ei mitään sanonut, vaikka ohitukset olivat kestoltaan pitkiä. Toinen koira oli vasta vuoden ikäinen ja veti aivan täysiä Ramboa kohden, jalat sutittaen. Takakenossa joutui omistaja vetämään sen meidän ohitsemme ja vielä edemmäksikin, koska koira oli niin hirmu kiinnostunut pikkusesta. Lisäksi menimme mallikelpoisesti penkillä istuvan mummon ja hänen vieressään olevien lastenvaunujen ohi.

Suurin houkutus tänäpäivänä oli kaksi pikkutyttöä jotka kävelivät ohitsemme... Ei siinä mitään vaan, kun he lähtivät pienen matkan päästä juoksemaan iloisesti kikatellen. Rambon reaktio oli tosi hyvä. Nousi nopeasti ylös tyttöjä kohden (oli makuullaan ja hiukan selin niihin silloin) vaan ei haukkunut eikä lähtenyt perään juoksemaan ollenkaan.


 

Lattioden pesukoulutus jatkui taas. Kyllä se on niin mielettömän kiinnostava ja leikkiin houkuttava, se "lakaisu" -liike... Muutaman kerran taas kielsin ja heti kehuin kun totteli. Ei mennyt kovin kauaa, kun sain mopata koko (n.119neliömetrin) huushollin lattiat ihan rauhassa. Rambo siirtyi vain aina seuraamaan ja pystyin ihan sen nokan edestä moppaamaan. Tietenkin paljoilla kehuilla varustettuna :)

Lisäksi totuttelimme pesemiseen. Kävin aamupäivästä itse suihkussa ja jätin oven auki. Kutsuin Ramboa tulemaan luokse ja jonkun ajan kuluttua sieltä tultiinkin häntä vispaten. Itse tuli niin liki, että roiskui vähän päälle ja silmät sirrillään tuijotteli. Laitoin pienemmälle suihkua ja nappasin koiran syliin ja veteen mars. Hienosti meni pieni vesipesu. Illalla täytyi vaan ihan oikeasti pestä (sylissä taas suihkuun) pienellä määrällä "vauvakoirashampoota", kun Rambo pyöri jossakin ihme mönjässä ulkona. Ei se öljyä tai sellaista ollut, mutta nurmella oli jotain hiukan märempää, mitä lie.

Mahtavasti meni suihkureissu ja kuivauskin, yhtään ei uikutettu eikä vöngytty pois sylistä :)


Vieraita kävi kahdella eri keralla. Iltapäivällä enemmältikin ja illalla kaksin kappalein.

Hyvin meni nekin. Rambo vaikutti varmaan vieraiden mielestä laiskalta, kun käyttäytyi pennuksi niin hyvin. Itsehän sen kuitenkin tiedän, ettei ole laiskatapaus ei sitten ollenkaan :D