Rambolla oli 1v synttärit tiistaina 26.4. 1v Rokotuksilla käytiin sit Pyhäjärvellä torstaina.

Meillä olikin hieman erilainen vappu tänä vuonna... Koiratapaamisen merkeissä meni Haukiputaalla, Koljun mökillä. Rambo tappeli Osku –sukulaisen kans... En tiedä olisko pitäny antaa tapella kunnolla, eikä mennä aina väliin, koska tuntu 3sti uusivan rähinän. Olis varmaan yks isompi riittäny... Muiden kans se tuli ihan hyvin toimeen ja leikki niiden kanssa. Mökillä oli mukana 2kiimasta narttua, eli ei ihme jos urokset rähisee... Toisella oli tärpit ja kovastihan tuo Rambo koitti Mimmiä kosiskella :) Onneks katsottiin tarkasti perään.

 

Pietro -veli, Rambo ja Sulo

Veljekset liehittelee Mimmiä

Perhepotretti (Piipi -kissa ainoastaan puuttuu, kun jäi kotia)

 

Ekaksi oli vetoharjoituksia ihanan Saaran opastuksella. Saara on Rambon isän omistaja, ja hänellä on paljon kokemusta vetolajeista. Viimeisin saavutus oli tänä keväänä MM-kultaa pulkkahiihdosta ja MM-hopeaa koirahiihdosta nuoremman koiran; saksanseisojan Leevin kanssa. Sivun vasemmassa laidassa on linkkiä Saaran sivuille (NEKKU -ISUKKI) jos haluaa käydä tutkimassa heidän historiaansa ja hankkimassa muutakin tietoa valjakkourheilulajeista.


Mie otin ekaks Rambon kans minun uudella pyörällä kaksi vetoharjoitusta. Rambohan rakastaa minun pyörää :D Voi mahoton. Ei sen kivempaa lelua sen mielestä olekaan! Ihan Ok meni. Kyllä se Rambo juoksee täysil kun pyörän eteen pääsee. Seuraavaksi muut tekivät saman matkan juosten.

Sitten kun kaikki olivat vetämistä kokeilleet, otimme Pietro -veljen kanssa vuoronperään ohitusharjoituksia. Muut koirat kävelivät tien sivussa ja me vuoron perään juostiin vetäen niiden ohi. Hyvin meni.


Sitten Jari sai vuoron touhuta näyttelyjuttuja Rambon kanssa, kun minä ja Saara poristiin mukavia. Lisäksi kokeilimme viestiä. Eli Jari meni kauas näköetäisyyden päähän. Minä päästin Rambon irti ja sen piti juosta Jarin luo. Oli eka kerta ja vähän tuntu mietityttävän Ramboa uus käskysana, mutta se oli vain pieni hidaste, kyllähän se sitten ampas...

Viimeisenä muttei tosiaankaan vähäisimpänä kävi poliisisedät vierailulla poliisikoiran kanssa. Varmaan 1,5h kertoi alasta ja koiran kanssa työskentelemisestä ja saimme kysellä kaikkea mitä mieleen tuli. Oli kyllä todella mielenkiintoista ja kyselinkin aika paljon. Koira oli normaalin oloinen (ei agressiivinen) 1,5vuotias Horkka -niminen Belgianpaimenkoira uros. Pientä vaille täysin valmis poliisikoira. Hän näytti sillä huume- ja henkilöetsintää. Oli kyllä todella siistiä :D